Move knowledge, not patients

Vanuit de kernwaarden samenwerkeninspireren en innoveren worden deelnemers deze middag en avond ondergedompeld in de wereld van netwerkgeneeskunde. 

Wij als organisatoren zijn elkaar tegen gekomen bij het door Paul Koning opgezette platform voor telezorg, Prisma. Hier hebben we met eigen ogen de kracht van kennisdelen en vak- en lijn overstijgend werken kunnen ervaren. Dat is wat we met dit event in levenden lijve willen creëren. Kleinschalig, op een locatie die ook tot de verbeelding spreekt en waar je je even weg voelt van de drukte van alledag. Een perfecte combinatie van leren en beleven. 

Woensdag 6 november zal een interactieve en veelzijdige avond worden rond netwerkgeneeskunde. Diverse voorlopers en grote spelers in het zorgveld delen hun ervaringen met pionieren rond het thema netwerkgeneeskunde. Om vervolgens met elkaar en de deelnemers de dialoog aan te gaan over toekomstvisie, mogelijkheden en verwachtingen.

Tevens zal er genoeg ruimte zijn om in de wandelgangen en tijdens het diner op woensdag op informele manier het netwerken voort te zetten.

Kijk vooral verder op de site naar de exacte invulling die voor jullie klaar staat. Wij kijken er naar uit jullie daar te ontmoeten.

Let op! VOL=VOL (maximum aantal plaatsen 200).

Het organiserend comité,

 

Aart Mudde
Deborah van der Stoep
Jeroen Nijhuis
Paul Koning

Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt!

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren